Wist U dat…

 

… je van chocolade gelukkig wordt, hier zijn een aantal verklaringen voor,namelijk dat de geur van chocolade de hersengolven vertraagt waardoor we ons rustiger en kalmer voelen.Bij het eten van chocolade komt er endorfine vrij in de hersenen,wat een gelukkig gevoel teweeg brengt.

 

… chocolade niet in de koelkast bewaard hoeft te worden, hierdoor krijg je smaakverlies.

 

… als chocolade wit is uitgeslagen,dit niet betekent dat de chocolade bedorven is.Dit komt door een temperatuurschommeling waardoor het vet van de chocolade zich afscheidt.Dit is dat witte laagje.

 

… in pure chocolade de minste suiker zit!

 

… witte chocolade eigenlijk geen chocolade is, omdat hier geen cacao in zit maar bestaat uit: melkpoeder, suiker, cacaoboter, lecithine en vanille.

 

… chocolade vlekken goed te verwijderen zijn met ossengalzeep.

 

… chocolade gemakkelijk geur en smaak op neemt van andere producten, dus oppassen waar je de chocolade naast bewaart.

 

… massieve chocolade eigenlijk niet kan bederven omdat er geen vocht inzit, maar vet, namelijk cacaoboter.

 

… chocolade interessante voedingsstoffen bevat, eiwitten, de goede vetten, koolhydraten, voedingsvezel, mineralen, vitamines vooral de b en e.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb